Müzik Eğitimi – TED BANDIRMA KOLEJİ

Müzik Eğitimi

Okul öncesinden başlayarak öğrencilerimizin dinleme, sesini uygun kullanma, müzik yoluyla estetik algı ve bilgilerini geliştirerek etkinliklere katılmalarını sağlama, müzik ve ritim eşliğinde hareket etme, nitelikli müzikal parçaları dinleme alışkanlığını kazandırma çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ulusal ve evrensel müzik kültürünü tanıyan, sanata ve sanatçıya saygı duyan, eleştirel beğeniye sahip bireyler olarak yetiştirilmeleri amaçlanmaktadır.

Okul öncesi müzik ve ritim etkinliklerinde; programımız haftada 1 ders saati olarak konulara uygun şarkı öğretimi, orff yaklaşımlı müzikli ve ritmik oyunlar, ses çalışmaları, çalgı aleti tanıtımları ve yaratıcı çalışmalardan meydana gelmektedir.

Atatürk Köşesi