Basında Biz – TED BANDIRMA KOLEJİ

Basında Biz

TED Bandırma Koleji’ne merhaba!

Türkiye Eğitim Derneği(TED) Bandırma Koleji, görkemli bir törenle açıldı.

Haber Linki : www.yenierdekgazetesi.com

Haber Tarihi : 12 Eylül 2022

TED BANDIRMA KOLEJİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TED Bandırma Koleji, 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşuyor. Türk Eğitim Derneği’nin 41. Okulu olan TED Bandırma Koleji, 3 yaş anaokulundan 8.sınıfa kadar öğrencilere eğitim verecek.

Haber Linki : www.bandirmayasam.com.tr

Haber Tarihi : 12 Eylül 2022

TED’in 41’inci meşalesi Bandırma’da yandı

Balıkesir’in Bandırma İlçesinde Türk Eğitim Derneği’nin (TED) 41'inci kolejinin kuruluşu törenle gerçekleştirildi. Törene, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Bandırma Koleji Kurucusu Murat Ercili ile çok sayıda davetli ve veli katıldı.

Haber Linki : dha.com.tr

Haber Tarihi : 10 Eylül 2022

TED´in 41´inci meşalesi Bandırma´da yandı

Balıkesir´in Bandırma İlçesinde Türk Eğitim Derneği´nin (TED) 41'inci kolejinin kuruluşu törenle gerçekleştirildi.

Haber Linki : haberturk.com

Haber Tarihi : 10 Eylül 2022

TED Bandırma Koleji törenle açıldı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji düzenlenen törenle hizmete girdi

Haber Linki : aa.com.tr

Haber Tarihi : 9 Eylül 2022

TED Bandırma Koleji törenle açıldı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji düzenlenen coşkulu törenle hizmete girdi.

Haber Linki : iha.com.tr

Haber Tarihi : 9 Eylül 2022

TED KOLEJİ BANDIRMA’DA AÇILIYOR

TED Bandırma Koleji 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluşuyor. Türk Eğitim Derneği’nin 41. Okulu olan TED Bandırma Koleji, 36 aydan 8.sınıfa kadar öğrenci alacak.

Haber Linki : Bandırma.com.tr

Haber Tarihi : 30 Kasım 2021

TED Bandırma Koleji Tanıtımı Gerçekleştirildi.

Haber Linki : Bandırma Gerçek Gazetesi

Haber Linki : Bandırma.com